America's Cub

Barcelona celebra la Copa Amèrica

La ciutat acollirà la 37a edició d’aquesta regata que tindrà lloc entre l’agost i l’octubre del 2024. Des de la fundació facilita l’organització aquest esdeveniment que promet ser una de les Copa Amèrica més intenses en dels seus 174 anys d’història.

Del 14 al 17 de setembre de 2023 Vilanova i la Geltrú serà la seu de la primera regata preliminar de la Copa Amèrica.

Vols fer-te voluntari?

ACE ha llençat un programa per captar 2.300 voluntaris. El nostre objectiu és que totes les institucions i entitats de Barcelona i Catalunya coneguin i difonguin el pla del voluntariat per a que arribi al màxim de persones possibles i seguir així amb el llegat que els grans esdeveniments internacionals han deixat a la ciutat en termes de voluntariat.

Regata preliminar a Vilanova i la Geltrú

Del 14 al 17 de setembre de 2023 Vilanova i la Geltrú serà la seu de la primera regata preliminar de la la Copa Amèrica. Aquesta primera competició servirà per donar tret de sortida a aquesta regata en aigües del Mediterrani.

Vols fer-te voluntari?

ACE ha llençat un programa per captar 2.300 voluntaris. El nostre objectiu és que totes les institucions i entitats de Barcelona i Catalunya coneguin i difonguin el pla del voluntariat per a que arribi al màxim de persones possibles i seguir així amb el llegat que els grans esdeveniments internacionals han deixat a la ciutat en termes de voluntariat. Apuntat al nostre butlletí i sigues el primer en saber quan s’obre la convocatòria.

Marketplace de la Copa Amèrica

Hem creat una plataforma en línia perquè les empreses que vulguin puguin oferir els seus serveis i productes als equips participants i a l’empresa organitzadora de la Copa Amèrica per a totes les necessitats que puguin tenir.

Exhibició itinerant

Una mostra que recorrerà Catalunya utilitzant el mar com a pretext per parlar de la cultura del mar, la seva tradició, els esports nàutics, la tecnologia i la innovació, la sostenibilitat i la Copa Amèrica i el seu llegat. L’exhibició busca promocionar la 37a edició de la Copa Amèrica, posicionar Catalunya com a referent nàutic a nivell nacional i internacional i apropar el mar als ciutadans i ciutadanes de Catalunya.

La competició esportiva més antiga

Història de la competició

La Copa Amèrica de Vela és la competició esportiva més antiga que se celebra. La seva història està plena d’èxits, també fracassos i sobretot moltes anècdotes.

Xerrades sobre la Copa Amèrica

La Copa Amèrica és la prova esportiva més antiga que se celebra. En aquestes xerrades parlem del passat, present i futur d’aquesta competició d’alt nivell que implica molts sectors des del cultural al tecnològic.

Impacte econòmic de la
37a Copa Amèrica

Descarrega’t el resum de l’informe sobre l’impacte econòmic ex ante de la celebració de la 37a Copa Amèrica a Barcelona deixant-nos el correu electrònic.

Política de privacitat https://www.barcelonacapitalnautica.org/politica-de-privacitat/

Notícies sobre la Copa Amèrica

Obrim el mar a tothom

El vincle històric i cultural de Catalunya i Barcelona amb el mar és innegable i té la seva empremta en tradicions, gastronomía, art i literatura. Si el 1992, amb els…

Presentació de la 37a Copa Amèrica a Barcelona

Aquest dimecres 16 de novembre s’ha fet la presentació oficial de la 37a America’s Cup a Barcelona al Museu Marítim de Barcelona. L’acte ha comptat amb presència i suport de…

Apunta’t al butlletí de notícies

Estigues al dia de les activitats de Barcelona Capital Nàutica i les últimes notícies de Copa Amèrica.