Educació

22 dies en 22 peus

22 dies en 22 peus

«22 dies en 22 peus, aventura en solitari a l’Atlàntic 2023» és un programa educatiu en col·laboració amb el Museu Marítim de Barcelona, que proposa a alumnes de primària i secundària fer el seguiment de la regata Mini Transat 2023 en què participen, entre d’altres, navegants de la nostra Base Mini.

Regata Univesitària RC Sailing Barcelona

Projecte multidisciplinari de formació universitària integrada dins del Pla d’estudi dirigit a estudiants d’últim curs de grau en enginyeries, per conceptualitzar, dissenyar i construir una embarcació a petita escala, de radio control competitiva, propulsada pel vent, aplicant coneixements adquirits durant el transcurs del curs.

Material didàctic

Connectem amb el professorat, desenvolupem i facilitem plans educatius relacionats amb la navegació oceànica. En 10 anys d’activitat hem aconseguit arribar a més de 30.000 alumnes de diferents centres escolars!

Registra’t amb el teu correu electrònic i podràs accedir a tot el material didàctic!

Política de privacitat https://www.barcelonacapitalnautica.org/politica-de-privacitat/

Xerrades

Xerrades de volta al món

Què mengen els navegants? Com es preparen? Com es vesteixen? En aquestes xerrades posem em valor com es prepara el navegant abans i durant la volta el mon. Tota una aventura que no deixa a cap nen ni nena indiferent!

Xerrades sobre la Copa Amèrica

La Copa Amèrica és la prova esportiva més antiga que se celebra. En aquestes xerrades parlem del passat, present i futur d’aquesta competició d’alt nivell que implica molts sectors des del cultural al tecnològic.

Projectes de recerca a centres educatius i universitats

Preparem i acompanyem a centres escolars que desenvolupen treballs de síntesis i treballs de recerca de Secundària i Batxillerat vinculats a la mar i als esports nàutics i a la vela oceànica. En l’àmbit Universitari fem costat a Treballs Final de Grau, Treballs Finals de Màsters i Doctorats.

Altres projectes educatius sobre nàutica

Viatge a l’Antàrtida

El programa educatiu “Aprendre explorant” del Vinson of Antarctica, un veler d’exploració polar, vol facilitar la comprensió de l’oceà, l’Antàrtida i les regions subantàrtiques a joves, docents i adults curiosos. Educar sobre la importància de l’Antàrtida i l’oceà proporciona les eines necessàries per prendre decisions sostenibles i participar activament en la protecció d´aquests ecosistemes.

Notícies sobre educació

Curs de formació per a docents

El pròxim mes de juliol organitzem, conjuntament amb el Museu Marítim de Barcelona, una sessió de formació per a docents amb l’objectiu de donar a conèixer el programa educatiu “22…

Taller de meteorologia bàsica per a navegants

La passada setmana vam fer el taller de meteorologia bàsica per a navegants amb l’expert meteoròleg Gabi Pérez on els estudiants van conèixer les eines bàsiques de previsió meteorològica i…