Barcelona, capital dels oceans

Barcelona ha estat la seu de la cimera mundial del decenni dels oceans, dins del programa “La Dècada dels Oceans” de les Nacions Unides del 8 al 12 d’abril.


Conferència del Decenni dels Oceans

La conferència s’ha celebrat del 8 al 12 d’abril. Ha estat un congrés científic amb alt nivell institucional i amb la participació de totes les administracions de l’estat i els agents clau de l’àmbit científic i social. La UNESCO ha adjudicat l’organització a la ciutat de Barcelona i l’Ajuntament ha designat la FBCN com a organitzadora.

8 i 9 d’abril a diversos punts de la ciutat

Esdeveniments satèl·lit

Aquest és un programa d’activitats paral·leles a la conferència oficial que han organitzat institucions, ONGs, empreses i associacions. Estan obertes al públic!

Et recomanem:

Jornada 9 d’abril

Conservació i protecció dels oceans. Una responsabilitat compartida

Mitjançant de dues taules rodones amb experts i agents del canvi per explorar solucions innovadores i col·laboratives per abordar els reptes crítics que afronta el nostre oceà.

Organitza: Fundació Barcelona Capital Nàutica (FBCN) i Barcelona Global (BG) 
Lloc: Espai Mestral, Port Olímpic de Barcelona
Data: 9 abril de 16h a 18.30h

“Parlem del mar per parlar de nosaltres”

L’exposició que no et pots perdre!

Aquesta és una mostra que utilitza el mar com a pretext per parlar de la cultura del mar, la seva tradició, els esports nàutics, la tecnologia i la innovació, la sostenibilitat i la Copa Amèrica i el seu llegat. La mostra busca posicionar Catalunya com a referent nàutic a nivell nacional i internacional i apropar el mar als ciutadans i ciutadanes de Catalunya.

Del 6 al 12 d’abril al Port Olímpic. Accés gratuït!

Exposició

Les fotografies de mar guanyadores

Ja tenim els guanyadors del concurs internacional de fotografia organitzat amb Agora Awards sota el lema “Un mar obert a tothom”.

I del 5 al 25 d’abril podreu veure les fotografies guanyadores del 1r premi internacional, del 1r premi de Catalunya i del premi del públic, així com una selecció de les finalistes a la sala d’exposicions de Can Serra Diputació.

Del 5 al 25 de abril a Can Serra Diputació. Accés gratuït!

Espectacle familar

SalvaMars Cirkus

SalvaMars Cirkus és un espectacle teatral per a tots els públics que mostra la vida en el mar i les seves amenaces en clau còmica, teatre gestual, imaginació i surrealisme. Amb una espectacular carpa de circ marí com a escenografia i acompanyat, per una banda, sonora original de música clàssica, una parella de pallassos fan pensar de forma divertida en els problemes generats al mar pels plàstics, la industrialització i el canvi climàtic.

Diumenge 7 d’abril a les 12:30h al Port Olímpic de Barcelona. Accés gratuït!

Altres activitas sobre…

Ubicació dels esdeveniments

Notícies sobre el congrés


Coorganitzat per: