Formació

Escola de navegants

Als nostres cursos podràs perfeccionar els teus coneixements sobre meteorologia, motor, cordatge nàutic, sistemes elèctrics, entre d’altres. Connecta amb el mar i apunta’t als tallers!


Educació

Preparem i acompanyem a centres escolars que desenvolupen treballs de síntesis i treballs de recerca vinculats a la mar i als esports nàutics i a la vela oceànica. Connectem amb el professorat, desenvolupem i facilitem programes educatius relacionats amb la navegació oceànica com el «22 dies en 22 peus. Aventura en solitari a l’Atlàntic»


Formació professional

Posem en marxa múltiples programes i activitats per als estudiants d’escoles de formació professional, amb l’objectiu de ser eina per a la millora dels seus aprenentatges. Entre els programes destaquen el conveni que tenim amb l’Institut de Nàutica de Barcelona que permet als estudiants posar en pràctica els coneixements.

Formació profesional

Ocean Campus

Projecte formatiu de cursos online de la modalitat MOOC sobre continguts tecnològics i mediambientals vinculats al sector nàutic i a grans competicions esportives de vela elaborats per especialistes. Es compta amb una metodologia i continguts formatius que permetin la difusió dels cursos amb garanties de bona fonamentació i rigor acadèmic.  Es du a terme mitjançant la creació dels cursos MOOC ( Massive Online Open Courses), el contingut dels quals es dissenya per als àmbits tecnològic i mediambiental.

Subscriute al butlletí per ser en primer a saber quan s’obre!

Notícies sobre formació

Curs de formació per a docents

El pròxim mes de juliol organitzem, conjuntament amb el Museu Marítim de Barcelona, una sessió de formació per a docents amb l’objectiu de donar a conèixer el programa educatiu “22…

Taller de meteorologia bàsica per a navegants

La passada setmana vam fer el taller de meteorologia bàsica per a navegants amb l’expert meteoròleg Gabi Pérez on els estudiants van conèixer les eines bàsiques de previsió meteorològica i…