Esport

Col·laboració amb Clubs i Regates

Vinculació i col·laboració amb Clubs i Regates catalanes que compleixin amb els objectius de sostenibilitat, promoció de l’esport base i la formació i divulgació

Mundial Optimist

Campionat Mundial d’Optimist

Apostem pel futur de la vela i col·laborem amb el Campionat Mundial d’Optimist amb propostes nàutiques sostenibles, familiars, inclusives i educatives amb el Club de Vela Ballena Alegre.

Regata Solo Med 2023

Aquesta és una regata per a embarcacions de la Clase Mini 6,50 en solitari, que s’ha celebrat del 7 al 15 de maig de 2023. Ha estat organitzada per Barcelona Capital Nàutica amb la col·laboració de la Base Mini i el Club Nàutic Sa Ràpita, com a club organitzador.

Regata Solo Med 2023

Aquesta és una regata per a embarcacions de la Clase Mini 6,50 en solitari, que se celebrarà del 7 al 15 de maig de 2023. Està organitzada per Barcelona Capital Nàutica amb la col·laboració de la Base Mini i el Club Nàutic Sa Ràpita, com a club organitzador.

La Base Mini

Fruit del conveni entre la Base Mini Barcelona i Barcelona Capital Nàutica, hem creat el centre més important d’entrenament, tecnificació, formació, organització de regates i manteniment d’embarcacions de la Classe Mini 6.50 al Mediterrani.

Base Mini

Regata Universitària RC Sailing Barcelona

Hem creat una beca universitària de formació en disseny i construcció d’una embarcació per ràdio control dirigida a estudiants d’últim curs de grau en enginyeries, per conceptualitzar, dissenyar i construir una embarcació de competició a petita escala.

RC Challenge

Les regates de la fundació

Des del 2007, inicialment com a Fundació Navegació Oceànica Barcelona, Barcelona Capital Nàutica ha organitzat i participat en diverses regates d’abast local i internacional, entre elles les tres edicions el 2007, el 2010 i el 2014 de la regata Barcelona World Race.

Notícies sobre esport

Ja ha salpat la regata Mini Transat 2023!

Avui a les 13:30h s’ha donat el tret de sortida a la regata Mini Transat des de Les Sables d’Olonne, després d’un aplaçament de 24h degut a les condicions meteorològiques…

Participem al Campionat Mundial d’Optimist

Diumenge passat es va fer l’entrega de premis del Campionat Mundial d’Optimist que enguany s’ha celebrat a la Badia de Roses. Des de la Fundació estem molt contents d’haver pogut…

Arribada de la regata Solo Med a Barcelona

Aquesta passada nit ha començat a entrar la flota de la regata Solo Med que va sortir de Sa Ràpita dimecres passat. Federico Waksman, amb el Proto 1019 Big Bounce,…