Els skippers del programa educatiu “22 dies en 22 peus. Aventura en solitari a l’Atlàntic”

Ja coneixes els 9 navegants ambaixadors del projecte educatiu “22 dies en 22 peus. Aventura en solitari a l’Atlàntic”? Són esportistes d’elit que estan participant en la regata la La Mini Transat i que comparteixen els seus coneixements amb els més de 60 centres educatius que els apadrinen.

A continuació us els presentem i si voleu saber-ne més, no us perdeu les entrevistes del canal de YouTube del programa educatiu on podeu veure les entrevistes que els hem fet a cadascú d’ells.

El programa educatiu “22 dies en 22 peus, aventura en solitari a l’Atlàntic 2023”, que desenvolupem conjuntament amb el Museu Marítim de Barcelona, proposa a nois i noies de primària i secundària fer el seguiment d’una regata transoceànica en temps real i participar tot de reptes a partir d‟una situació d‟aprenentatge STEAM vinculada als ODS 2030 i els valors de la navegació. I ho fan de la mà dels mateixos regatistes.

No us oblideu tampoc de visitar els perfils d’Instagram dels ambaixadors per seguir el dia a dia dels preparatius i la participació a la regata La Mini Transat.

Podeu seguir la regata en directe al tracking. Bona proa!

Fotos: Carlos Clastre