Èxit de participació de minis a la regata 100 Milles entre Illes

Aquesta Setmana Santa s’ha celebrat la regata del Club Nàutic Ciutadella 100 Milles entre Illes i com a novetat d’aquest any s’ha obert a la participació de la Classe Mini.

De la vintena de vaixells de la Classe Mini que han participat (tot un èxit!) la meitat formen part de la flota de la Base Mini Barcelona i tots els premiats de la Classificació General i de la Classificació Series són membres de la Base Mini.

Classificació general minis 6.50:
🥇SPONSOR WANTED – Marc Claramunt
🥈GÍNJOL – Felip Moll
🥉SURICATE – Tomas Ruiz

Classificació Series minis 6.50:
🥇SURICATE – Tomas Ruiz
🥈SAMES – Ramón Ribera
🥉REDÓ – Aina Bauzà

Com apunta el comodor del Club Nàutic Ciutadella, Felip Moll, membre també de la Base Mini:

“Aquesta és la primera vegada que Menorca organitza una regata de Classe Mini, amb una participació excepcional de 18 embarcacions. En les quatre anteriors edicions de la Regata 100 milles entre illes, estava oberta només a creuers, però sumant flotes hem aconseguit gairebé una cinquantena de participants”.

Enguany, el Club Nàutic Ciutadella celebra el ceu centenari i ho fa organizant activitats de caràcter  competitiu i esportiu com aquesta regata, la Copa d’Espanya d’Optimist, la Copa d’Espanya de piragüisme, entre d’altres, i també de caràcter social i cultural com un concurs de fotografia, cicles de conferències i taules rodones i l’edició d’un llibre, entre d’altres.