Més de 60 centres apuntats al programa “22 dies en 22 peus. Aventura en solitari a l’Atlàntic”

Més de 100 docents de 60 centres educatius de tot el territori de Catalunya i l’Estat ja estan seguint el programa “22 dies en 22 peus. Aventura en solitari a l’Atlàntic” que aconsegueix que més de 4.000 famílies s’apropin a aquesta regata de la mà dels 9 esportistes d’elit que col·laboren amb el programa com a ambaixadors, alguns dels quals han passat per la Base Mini Barcelona.

Els i les alumnes tant de Primària com de Secundària que hi participen ja han començat els reptes proposats i han conegut als navegants que apadrinen a través, entre d’altres, de l’entrevista de presentació que podeu trobar també al canal de YouTube i les publicacions del perfil d’Instagram. Durant el programa, l’alumnat aprèn sobre la vela i els valors de la navegació seguint els esportistes en temps real, cosa que genera una motivació extra i major connexió amb els regatistes.

Des de l’organització del programa, formada per l’equip de Museu Marítim de Barcelona i Barcelona Capital Nàutica donem suport permanent al professorat implicat.

A més a més, entre les activitats complementàries que ofereix el programa educatiu hi ha el “Tast d’esports nàutics” que és una fantàstica oportunitat per passar un gran dia al mar amb el grup classe provant diferents disciplines, en una de les tretze Escoles de Vela reconegudes per la Federació Catalana de Vela del Litoral Català.