Presentació del Sail Team BCN per a la Copa Amèrica

El port de Sitges ha estat l’escenari de la presentació de la tripulació del Sail Team BCN que participarà en la primera Copa Amèrica femenina de la història. Támara Echegoyen, Silvia Mas, Paula Barceló, María Cantero i Neus Ballester són les primeres regatistes espanyoles que tindran la responsabilitat i el privilegi de competir en aigües de Barcelona.

La Puig Women’s America’s Cup es disputarà entre els dies 28 de setembre i 13 d’octubre i suposa la primera vegada als 173 anys d’història de la Copa Amèrica, on hi haurà una competició femenina a més de la competició oficial i de la de joves.

Albert Bertran, president executiu de Port de Sitges, va valorar l’enorme sintonia existent entre el Sail Team BCN i la seva llar i base oficial d’entrenament. “Sitges sempre ha estat pionera en moltíssimes coses. Vam tenir el primer autòdrom oval, el primer club de golf de la Península o fins i tot la primera discoteca Pachá, que va néixer a Sitges. Barcelona s’emportarà merescudament la glòria i serà la primera ciutat que aculli Jocs Olímpics, el Mundial de futbol i la Copa Amèrica. Però Sitges també per ser la base oficial del Sail Team BCN”, va dir a les regatistes.

Guillermo Altadill, Team Principal del Sail Team BCN, va explicar com va sorgir el Sail Team BCN i va llançar un missatge d’ànim als regatistes. “Elles són les veritables protagonistes. Comenceu una pàgina nova de la Copa Amèrica i a part de la qualitat com a regatistes, teniu el privilegi d’estar en una de les competicions esportives més importants del món”.

Després de les paraules dels dirigents, va arribar el torn de les regatistes que faran història. Podeu llegir les seves intervencions al web del Sail Team BCN!