Documentals nàutics a la vista al BCN Sports Film Festival!

Enguany serrem seu oficial de la secció dedicada a la vela en la 14a edició del BCN Sports Film Festival 2024, que tindrà lloc a la ciutat entre el 19 i el 27 de febrer de 2024. Aquesta secció, anomenada “A estribord!”, està especialment dedicada a la celebració de la 37a Copa Amèrica i es projectarà el dijous 22 de febrer a les 18.30h a les instal·lacions de la Fundació. Ja podeu reservar la vostra entrada gratuïta!

El BCN Sports Film Festival, una fusió única entre la passió per l’esport i l’art cinematogràfic i l’esdeveniment d’aquest any inclourà un total de 25 sessions en diferents localitzacions, totes dissenyades per proporcionar una immersió completa en el món del cinema esportiu. 

La imatge de cada any del festival està vinculada a un esdeveniment esportiu rellevant i enguany, fruit de la celebració de la 37a Copa Amèrica, el festival ha dissenyat un cartell amb motius nàutics.

Les dues pel·lícules triades per a aquesta secció són “100 Years of Sailing Obsession“, dirigida per Nathan Siegel i presentada pel Museu Marítim de Barcelona, un documental que explora el patí català, una embarcació tradicional de Barcelona que està vivint un renaixement. La segona pel·lícula, “From Lake Geneva to the High Seas“, dirigida per Christopne Nargot, retrata cinc mariners suïssos que busquen comprendre per què els mariners d’aquest país són tan eficients a les aigües del món.

A més a més, el BCN Sports Film Festival 2024 inclourà sessions escolars amb l’objectiu d’oferir als joves l’oportunitat de descobrir la màgia del cinema i de l’esport de manera educativa i entretinguda.