Ens adherim al compromís MedFoto per promoure els valors del Mediterrani!

Estem molt contents d’anunciar que hem signat un compromís amb el certamen MedFoto per promoure els valors de la Mediterrània, la seva riquesa i fragilitat, així com la seva relació amb les persones. Es comprometen, a més, a desenvolupar la seva tasca de manera responsable, defensant la fauna, la flora i les persones que habiten al Mediterrani.

El MedFoto és una iniciativa que neix de la col·laboració entre el Club Nàutic l’Escala i la Fundació Alive, amb el suport de l’Ajuntament de l’Escala i té per objectiu posar en valor la fràgil relació entre les persones i el mar, així com donar a conèixer els valors naturals de l’entorn marí i fomentar l’actitud responsable de tots els agents que operen en el món marí i del públic en general. Amb la recollida i la difusió del material visual del concurs, el certamen treballa per contribuir al coneixement i la preservació del medi marí.

La signatura del compromís arriba en un moment clau pel MedFoto i és que es troba en plena convocatòria de la quarta edició del seu concurs de fotografia. Les inscripcions del MedFoto 2024 van obrir el passat 1 d’abril i seran obertes fins al 15 de maig.

A més a més, en aquesta edició, el certamen, validat per l’Asociación Española de Fotógrafos de Naturaleza AEFONA, compta amb el suport de Ports de la Generalitat,  l’Ajuntament de l’Escala, Empordà Turisme, el càmping La Ballena Alegre, Festival Portalblau i Improcat.

Fotografia: Marc Marco / Premi Absolut MedFoto 2023