Èxit de participació a la formació del professorat del programa educatiu “22 dies en 22 peus. Aventura en solitari a l’Atlàntic”

Entre el 10 i el 13 de juliol hem dut a terme les sessions de formació per al professorat interessat en el programa educatiu “22 dies en 22 peus. Aventura en solitari a l’Atlàntic” que ja compta amb més d’una 50a de centres educatius preinscrits de Barcelona, Girona, Tarragona i també Canàries!

La formació ha començat amb una xerrada a la seu de la fundació sobre el repte esportiu i personal de la travessa de l’Atlàntic en solitari a càrrec d’Anna Corbella, regatista oceànica i responsable de la Base Mini, i també del navegant de mini Ignasi Ticó.

També s’ha realitzat un taller sobre la vida a bord, on el professorat ha pogut tastar el menjar liofilitza i veure com posar-se un vestit de supervivència. També han visitat el vaixell mini de l’Associació Veles per l’Alzheimer, restaurat per l’alumnat de l’Institut de Nàutica de Barcelona, i també l’Imoca Mirabau i el Charisma. 

Després, s’han desplaçat amb golondrina fins al Portal de la Pau tot fent una visita al port i al Museu Marítim han parlat sobre el programa educatiu, han explicat experiències i han visitat l’exposició.

En una segona jornada han fet una sortida de navegació amb un dels dos vaixells de la fundació per tal de gaudir del mar a la pròpia pell i poder transmetre aquesta sensació a l’aula!