Èxit de participació en la formació per a professorat del nou programa educatiu

Aquesta setmana, professorat d’arreu de Catalunya ha vingut a la formació que hem fet juntament amb el Museu Marítim de Barcelona per donar a conèixer el programa educatiu “La navegació esportiva al s. XXI, un repte tecnològic”.

El professorat de secundària ha pogut conèixer de primera mà quins seran els reptes educatius del programa, dissenyats des d’una perspectiva STEAM i alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Amb aquesta informació i les propostes didàctiques presentades, cada equip docent pot adaptar i desenvolupar situacions d’aprenentatge personalitzades per a les necessitats del seu alumnat.

A més a més, han pogut gaudir d’una visita a la base de l’equip de l’Alinghi Red Bull Racing que competirà a la Copa Amèrica aquest agost. Durant la visita, el professorat ha pogut veure de primera mà com treballa un equip de regates des de terra guiats per responsables de l’equip i experts en relacions públiques.

També han fet una sortida amb les Golondrines per veure el Port de Barcelona i on estan ubicades les diferents bases de tots els equips que competiran en la 37a edició de la Copa Amèrica.Finalment, el professorat ha pogut gaudir d’una sortida de navegació amb els vaixells de la flota de la Fundació. Tota una experiència que ben segur no oblidaran!