Ja ha salpat la 2a etapa de La Mini Transat

El passat dissabte a les 13:30h va salpar la 2a etapa de regata Mini Transat des de Santa Cruz de La Palma per creuar l’Atlàntic direcció a Guadalupe. La sortida, molt tècnica donat el molt poc vent que bufava i que no és habitual en aquesta època de l’any, va obligar els regatistes a afinar tots els sentits i fer una sortida molt tècnica.

Ara els esperen una mica menys 4000mn (8.000km) fins a l’illa del Carib de Guadalupe, que tardaran a recórrer aproximadament uns 15 dies, amb una meteorologia una mica incerta i poc vent fins dimarts, quan es tornarà a establir l’alisi.

Dels 90 skippers que participen en la regata 9 els estem seguint ben de prop, ja sigui perquè han passat per la Base Mini els dos últims anys o perquè formen part del programa educatiu “22 dies en 22 peus. Aventura en solitari a l’Atlàntic”. Aquests navegants no han parat de navegar i preparar-se per a la Mini Transat 2023 des dels últims dos anys. 

En la primera etapa, el Carlos Manera va aconseguir la victòria arribant a Santa Cruz de La Palma després d’una impressionant travessia en solitari que va durar 9 dies, 19 hores, 40 minuts i 38 segons. 

Podeu seguir la regata en directe al tracking. A tots i totes els desitgem molt bona proa!