Les entrades de la 2a sessió del SAIL IN Tour ja estan a la venda 

Ja estan a la venda les entrades de la 2a sessió del SAIL IN Tour el festival de cinema de vela i cultura nàutica que enguany se celebra a Barcelona i comptarà amb dos convidats d’excepció John Bertrand y Dennis Conner.

Aquesta segona jornada, que se celebrarà el 21 de juny al CCCB, comptarà amb una sessió especial gratuïta sobre la històrica Copa Amèrica del 1983 celebrada a Newport, (EUA), on el vaixell australià “Austràlia II” va vèncer l’equip nord-americà defensor amb el vaixell “Liberty” capitanejat per “Mr. America’s Cup’, Dennis Conner. La tripulació de l’Austràlia II, liderada pel capità John Bertrand, va utilitzar innovació tecnològica, dedicació i treball en equip per aconseguir una victòria inesperada, trencant així la ratxa de victòries més llarga de la història de l’esport, amb els 132 anys de dominació americana a la Copa Amèrica.

Després de les projeccions dels documentals, es tindrà l’oportunitat de connectar i xerrar amb aquestes dues llegendes de la Copa Amèrica, ia més comptarà amb la presència de diversos convidats de l’actual edició de Copa Amèrica.

Programació del 21 de juny:

• “29.173 NM”: 29.173 milles nàutiques és la distància recorreguda en fer la volta al món per mar realitzada per un navegant solitari al timó del seu veler durant la regata Vendée Globe. El 8 de novembre del 2020, el navegant francès Thomas Ruyant es va embarcar en aquesta famosa regata amb un innovador dispositiu a bord per capturar increïbles imatges i sons. Més enllà de la gesta marítima, aquesta pel·lícula és un viatge íntim i oníric, una immersió sensorial única.

• “The Race of the Century”: Aquest documental narra la històrica Copa Amèrica del 1983 celebrada a Newport (Estats Units), on el vaixell australià “Austràlia II” va vèncer l’equip nord-americà defensor amb el vaixell “Liberty”. La tripulació de l’Austràlia II va trencar la ratxa de victòries més llarga de la història de l’esport, amb els 132 anys de dominació americana a la Copa Amèrica.