Participem a la jornada eXplora STEAM amb el nou projecte educatiu

Aquesta setmana hem anat al Campus Educatiu de Tarragona a la jornada eXplora STEAM, una jornada de formació per a docents de primària i secundària per aprofundir en les STEAM, organitzada per la Direcció General d’Innovació, Digitalització i Currículum del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

A la jornada s’han presentat recursos, tallers, experiències de centre, música i tecnologia i la Fundació Barcelona Capital Nàutica i el Museu Marítim de Barcelona hem tingut l’oportunitat d’explicar i motivar a la participació del projecte “La navegació esportiva al s. XXI, un repte tecnològic” pel curs escolar vinent.

Més d’un centenar de docents d’arreu de Catalunya que van poder escoltar la presentació d’aquest nou projecte educatiu que aprofita el marc de la 37a Copa Amèrica per aprofundir en les noves tecnologies nàutiques.

A més a més, vam presentar l‘eina didàctica del Genially que farem servir durant el programa, on els docents van poder conèixer els Reptes i els materials didàctics associats, la metodologia per aplicar el programa educatiu a l’aula i les activitats complementàries que estan adherides. 

Els pròxims 2 i 3 de juliol farem una formació per al professorat interessat.