Regata Universitària de vaixells de radiocontrol

Quan disseny, talent, tecnologia i velocitat s’uneixen, neix la regata universitària de vaixells pilotats per radiocontrol RC Sailing Barcelona!

Aquest és un projecte multidisciplinari dirigit a estudiants de 3r i 4t curs de grau en enginyeries, per conceptualitzar, dissenyar i construir una embarcació competitiva a petita escala, de radiocontrol, aplicant els coneixements adquirits al llarg del curs. 

La iniciativa, desenvolupada conjuntament amb Gloo, s’emmarca dins els esforços que està fent la Fundació per obrir el mar a tothom i té per objectius promoure les tecnologies de la navegació i innovació tecnològica, donar a conèixer el sector nàutic i l’esport de la vela entre universitaris i estimular la capacitat de dissenyar un prototip competitiu.

Cada equip rebrà una beca de 500€ per construir el vaixell i optaran a diversos premis, entre ells una experiència en el marc de la Copa Amèrica de Vela.

El projecte tindrà una durada de 4 mesos on s’inclouran tutoritzacions, seminaris i tallers i proves de mar i començarà el gener de 2024. Les inscripcions estan obertes fins al 24 de gener!