L’espectacle SalvaMars Cirkus al Nadal al Port! 

Si estimar el mar no té edat, riure és la millor manera de començar! I amb l’espectacle familiar SalvaMars Cirkus conscienciem sobre la vida en el mar i les seves amenaces en clau còmica, a través del teatre gestual, tot posant grans dosis d’imaginació i una mica de surrealisme.

Amb una espectacular carpa de circ marí com a escenografia i acompanyat, per una bana, sonora original de música clàssica, una parella de pallassos fan pensar de forma divertida en els problemes generats al mar pels plàstics, la industrialització i el canvi climàtic.

Aquest espectacle per a tots els públics és una producció de la companyia Empordà Mar, que vol transmetre la passió pel mar i conscienciar sobre la importància de cuidar-lo i mantenir-lo lliure de contaminació, lliure de plàstics.

L’espectacle compta amb la col·laboració del Club de Vela La Ballena Alegre, finalista als premis 11th Hour Racing Sustainability Award per l’organització del darrer Campionat Mundial d’Optimist i Barcelona Capital Nàutica.

Les pròximes actuacions es faran al Moll de la Fusta en el marc de la fira de Nadal al Port el 23 de desembre a les 16.30h. Entrada lliure, no us ho perdeu!