Concurs internacional de Fotografia “Un Mar Obert a Tothom” 

La Fundació Barcelona Capital Nàutica es llança a la recerca de la imatge icònica que representi l’essència de “Un Mar Obert a Tothom” a través d’un concurs internacional de fotografia. En col·laboració amb la Conferència del Deseni dels Oceans de les Nacions Unides aquesta iniciativa convida a fotògrafs aficionats i professionals de tot el món a compartir la seva perspectiva única sobre el gran blau.

L’objectiu fonamental d’aquest concurs rau en mostrar les diverses relacions entre les persones i el mar, promoure la participació global i fomentar l’expressió artística i creativa. 

Com hi podeu participar?

Aquells interessats a participar-hi poden fer-ho a través de l’aplicació Agora Awards, disponible de forma gratuïta a la App Store i Google Play. Agora Awards és una plataforma digital catalana d’abast mundial que busca destacar el talent global a través dels seus prestigiosos premis.

Les 25 millors fotografies seleccionades formaran part d’una exposició destacada durant la conferència de la UNESCO a Barcelona. A més, es lliuraran tres premis de 1.000 euros cadascun entre les fotografies finalistes: el premi a la fotografia més votada per la comunitat internacional, el premi a la fotografia seleccionada pel jurat i el premi a la millor fotografia que representi “Un mar obert a tothom” a Catalunya.

El concurs ja està en marxa i accepta fotografies fins al 11 de març de 2024. La participació és gratuïta i està oberta a persones de totes les parts del món. Les tres fotografies guanyadores es revelaran durant la conferència dels oceans de la UNESCO a Barcelona al d’abril. Apunteu-vos-hi!