El MedFoto publica les imatges finalistes de la quarta edició del concurs

El Concurs Internacional de Fotografia de la Mediterrània MedFoto ha fet públiques les imatges finalistes de la quarta edició del concurs. Les 36 fotografies i els 3 relats escollits pel jurat del certamen coorganitzat per la Fundació Alive i el Club Nàutic L’Escala s’han donat a conèixer a través del compte d’Instagram del MedFoto @medfotocontest.

S’inicia ara, en aquesta mateixa xarxa social, una votació oberta al públic. La imatge que rebi més “M’agrada” durant un període de votació, que s’allargarà fins el dia 10 de juliol, obtindrà el guardó Votació Popular del MedFoto, dotat amb 200 €.

Gigantes del Mediterráneo: Cristina Otero

Enguany, el jurat conformat per sis experts en els camps de la fotografia i el medi marí, ha revisat prop de 1.400 propostes procedents d’Espanya, Andorra, Croàcia, Xipre, França, Itàlia i Ucraïna presentades per un nombre de participants que s’ha incrementat un 11%.

Travessia: Santi Viladrich

La guanyadora absoluta de la quarta edició del concurs, així com les imatges vencedores de les diferents categories i els guardons especials es descobrirán a la cerimònia que tindrà lloc el dissabte 27 de juliol al matí al Club Nàutic L’Escala. En aquest context, s’inaugurarà l’exposició de les fotografies finalistes d’aquest 2024, i que podrà visitar-se a la Sala de Juntes de l’entitat de L’Escala fins el proper dia 8 de setembre.

Matina: José Antonio Porras

El Concurs Internacional de Fotografia del MedFoto amb la temàtica “El mar i les persones” repartirà, enguany, prop de 4.000 euros de premis en metàl·lic entre les propostes vencedores i dos guardons especials. La millor imatge presa dins dels límits fotogràfics de la Costa Brava guanyarà un cap de setmana en un bungalow al Càmping la Ballena Alegre per a quatre persones. La guanyadora de la divisió L’Escala, una experiència molt especial a L’;Escala per a dues persones i que inclou una nit d’hotel amb esmorzar, un dinar o sopar i una visita al Museu de l’Anxova i de la Sal o bé a l’Alfolí de la Sal – Museu de l’Escala.

Ens adherim al compromís MedFoto per promoure els valors del Mediterrani!