Campionat Mundial d’Optimist

Apostem pel futur de la vela i col·laborem amb el Campionat Mundial d’Optimist.

Aquesta edició del campionat s’ha dut a terme a la Badia de Roses del 15 al 25 de juny organitzada pel Club de Vela Ballena Alegre amb qui hem signat un acord de col·laboració.

Hem col·laborat en propostes nàutiques sostenibles, familiars, inclusives i educatives organitzades en tres eixos principals: el Mar Mediterrani, el Regatista i la Nàutica i hem participat en la “Fira conscient” organitzada al Village del Campionat Mundial d’Optimist del 16 al 18 de juny.


En l’eix del Mar Mediterrani

Programem el ‘Pescaplàstiks’, un espectacle de clown de sensibilització en la cura del medi ambient i de divulgació sobre les accions que poden fer per a respectar el seu entorn.


Mundial Optimist

En l’eix de la Nàutica

Impulsem la construcció d’una embarcació de la classe optimist amb fibres sostenibles tot apostant per l’economia circular.


En l’eix del Regatista

Apostem per la vela inclusiva i col·laborem amb la Fundació Cruyff organitzaran sortides per a famílies amb nens i nenes amb discapacitat.

Notícies sobre esport

Ja ha salpat la regata Mini Transat 2023!

Avui a les 13:30h s’ha donat el tret de sortida a la regata Mini Transat des de Les Sables d’Olonne, després d’un aplaçament de 24h degut a les condicions meteorològiques…

Participem al Campionat Mundial d’Optimist

Diumenge passat es va fer l’entrega de premis del Campionat Mundial d’Optimist que enguany s’ha celebrat a la Badia de Roses. Des de la Fundació estem molt contents d’haver pogut…

Arribada de la regata Solo Med a Barcelona

Aquesta passada nit ha començat a entrar la flota de la regata Solo Med que va sortir de Sa Ràpita dimecres passat. Federico Waksman, amb el Proto 1019 Big Bounce,…