Campionat Mundial d’Optimist


Apostem pel futur de la vela i col·laborem amb el Campionat Mundial d’Optimist.

Aquesta edició del campionat s’ha dut a terme a la Badia de Roses del 15 al 25 de juny organitzada pel Club de Vela Ballena Alegre amb qui hem signat un acord de col·laboració.

Hem col·laborat en propostes nàutiques sostenibles, familiars, inclusives i educatives organitzades en tres eixos principals: el Mar Mediterrani, el Regatista i la Nàutica i hem participat en la “Fira conscient” organitzada al Village del Campionat Mundial d’Optimist del 16 al 18 de juny.


En l’eix del Mar Mediterrani

Programem el ‘SalvaMars Cirkus’, un espectacle de clown de sensibilització en la cura del medi ambient i de divulgació sobre les accions que poden fer per a respectar el seu entorn.


En l’eix de la Nàutica

Impulsem la construcció d’un vaixell d’iniciació a la vela elaborat amb resines reciclables i fibres naturals. A més, té les mateixes mesures que un casc del tradicional Optimist IOD 95.

Aquest projecte ha estat elaborat conjuntament amb el Club de Vela Ballena Alegre i s’ha construït a les drassanes catalanes Naaix.


En l’eix del Regatista

Apostem per la vela inclusiva i col·laborem amb la Fundació Cruyff organitzaran sortides per a famílies amb nens i nenes amb discapacitat.

Notícies sobre esport

Klima, l’embarcació sostenible

Sabies que hem construït una embarcació que estima el planeta? Es pot desfer i tornar a construir amb el mateix material tantes vegades com es vulgui, perquè està feta de…

L’exposició que obre el mar a les persones

L’exposició itinerant “Parlem del mar per parlar de nosaltres” va obrir les portes el passat mes de setembre a Vilanova i la Geltrú i va atreure més de 2.000 visitants…

Ja ha salpat la 2a etapa de La Mini Transat

El passat dissabte a les 13:30h va salpar la 2a etapa de regata Mini Transat des de Santa Cruz de La Palma per creuar l’Atlàntic direcció a Guadalupe. La sortida,…

Obrim el mar a tothom en el Saló Nàutic 2023

Un any més hem estat presents al Saló Nàutic de Barcelona i, en aquesta ocasió, hem traslladat algunes de les nostres activitats a l’exterior per tal d’apropar-nos encara més a…