Un mar més inclusiu

Programa de vela inclusiva desenvolupat conjuntament amb la Federació Catalana de Vela que vol ajudar a clubs i formadors per aconseguir que l’esport de la vela arribi a tothom, sense excepció.

Objectius

Promoció de la vela adaptada millorant l’oferta de cursos i activitats per a navegar per persones amb qualsevol nivell de diversitat funcional.

Formació de personal tècnic i oferta de major suport professional alhora que s’actualitzen les guies de bones pràctiques.

Promoció d’esportistes d’aquest àmbit, organització del Campionat Open d’Espanya de Hansa i realització de clínics pràctics de formacions.


Capacitats per a tot

Aquest projecte es porta a terme juntament amb la Federació Catalana de Vela i hi col·labora Mi Fundació Alex. Conjuntament donarem tot el suport necessari als clubs catalans perquè puguin incloure la vela inclusiva entre la seva oferta d’activitats.


No saps en què consisteix la vela inclusiva?
Et convidem a veure l’entrevista del programa de Televisió de Cataluna “Capacitats” que van fer als esportistes de vela adaptada Aina Gelpí i Jordi Cargol.


Vols navegar?

A la Federació Catalana de Vela hi trobaràs activitats d’iniciació a la vela i d’aprenentatge en sessions de 3h amb embarcacions Hansa 303 i una atenció personalitzada que inclou suport al vestidor, espais per a acompanyants i material adaptat.


Un projecte de: