L’exposició que obre el mar a les persones

L’exposició itinerant “Parlem del mar per parlar de nosaltres” va obrir les portes el passat mes de setembre a Vilanova i la Geltrú i va atreure més de 2.000 visitants ansiosos per submergir-se en la cultura marítima, l’esport de la nàutica, la innovació i la sostenibilitat i viure una experiència interactiva.

A més a més, en aquesta exposició els visitants tenen l’oportunitat de viure una experiència de Realitat Virtual sobre la Copa Amèrica, cosa que permet sentir-se com a autèntics navegants a les prestigioses aigües d’aquesta competició internacional

Un dels aspectes més destacats de lexposició és la participació activa de la comunitat. En acabar l’exposició, els visitants poden compartir els seus testimonis sobre què significa el mar per a ells. Aquests testimonis, un cop validats, estan disponibles perquè formin part de les itineràncies futures de l’exposició.

L’exposició “Parlem del mar per parlar de nosaltres” és un viatge emocionant a través del món marítim i la connexió única que Catalunya té amb el mar, i continuarà el recorregut per tot el país fins a l’octubre del 2024.