Participem a la 2a Regata per l’Alzheimer

Més de 30 vaixells han participat avui la 2a regata “Regata per l’Alzheimer” per visibilitzar la malaltia en una regata única a nivell mundial, organitzada per la Fundació Catalunya La Pedrera i l’Associació Veles per l’Alzheimer.

Enguany ha comptat amb la participació de més de 200 persones amb Alzheimer  procedents de tot Catalunya, i les seves famílies, tots ells participants del programa de  reforç de la memòria de la Fundació Catalunya La Pedrera, que atén un total de 2.000  persones a 21 centres repartits per Catalunya. Tots aquests tripulants s’han embarcat en 31  velers, el doble que en l’edició anterior.

Com en la passada edició, des de la Fundació Barcelona Capital Nàutica hem col·laborat en l’organització aportant la nostra flota, tant amb les llanxes de suport com amb el Charimsa i l’IMOCA que han participat en la regata.

La Regata per l’Alzheimer, que ja té repercussió nacional i internacional, coincideix aquest  any amb la celebració de la Copa Amèrica, una oportunitat per reivindicar que el sector  nàutic català és accessible per a tothom i, alhora, inclusiu i sensibilitzat amb tots els  col·lectius. En aquest sentit, a la present edició han assistit representants d’entitats  espanyoles en defensa de les persones amb Alzheimer, així com altres països com el  Regne Unit, Itàlia o el Brasil, amb l’objectiu de reproduir l’esdeveniment a altres parts del  món.

Fotografies: Fundació Catalunya La Pedrera