The New Barcelona Post apropa la Copa Amèrica a Barcelona

El nou diari digital The New Barcelona Post se suma a la celebració de la 37a Copa Amèrica amb un cicle de xerrades dedicat a apropar a la ciutadania a aquesta emblemàtica competició internacional.

Entre els mesos d’abril i juliol, es durà a terme una jornada mensual a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, centrada en explicar i divulgar els aspectes més destacats d’aquesta regata. Aquesta iniciativa, sota el lema “Tot el que vols saber de la Copa Amèrica“, compta amb el suport del Port de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, Estrella Damm i la Fundació Barcelona Capital Nàutica, entre altres.

Durant les jornades, es respondran preguntes sobre la història de la Copa Amèrica de Vela, els països participants, el calendari, les innovacions tecnològiques dels nous vaixells AC75 i el paper dels tripulants, entre altres. Aquestes sessions temàtiques es realitzaran els dies 3 d’abril, 15 de maig, 19 de juny i 17 de juliol, amb la participació de diversos experts en la matèria.

Amb una voluntat pedagògica i d’apropament a la ciutadania, aquest cicle busca promoure l’interès i la passió per la Copa Amèrica, així com posar de relleu l’impacte econòmic i social que aquest esdeveniment representa per a Barcelona. Les conferències seran moderades per reconeguts periodistes de la ciutat i es grabaran per a la seva posterior difusió en format vídeo i podcast.

L’objectiu és donar a conèixer els detalls d’aquesta competició i implicar a la ciutadania en la seva celebració, contribuint a recuperar l’orgull i l’esperit olímpic que Barcelona va projectar al món el 1992.

Ja us podeu apuntar gratuïtament a la xerrada del 3 d’abril. Places limitades!