Ens mullem per l’esclerosi múltiple. I tu?

La Fundació Barcelona Capital Nàutica, la Fundació Esclerosi Múltiple i Esclerosi Múltiple Espanya hem signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de treballar juntes a la celebració de la 37a Copa Amèrica de Vela que se celebrarà a Barcelona el 2024.

El conveni té com a finalitat la promoció de l’esport i la sostenibilitat, així com el foment de la igualtat i la diversitat. A més a més, es treballarà per donar visibilitat a la malaltia de l’esclerosi múltiple mitjançant l’organització d’activitats que permetin sensibilitzar la societat sobre aquesta malaltia. Entre altres activitats, s’organitzaran sortides de navegació per a persones amb esclerosi múltiple.

La Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat que treballa en la investigació, la prevenció i el tractament de l’esclerosi múltiple, una malaltia crònica del sistema nerviós que afecta més de 2,5 milions de persones a tot el món.

Al seu torn, Esclerosi Múltiple Espanya és una associació de pacients que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia i les famílies, mitjançant la promoció d’activitats que fomentin el coneixement i la sensibilització sobre l’esclerosi múltiple.

La relació entre aquestes tres entitats permetrà treballar conjuntament per donar visibilitat a aquesta malaltia i promoure l’esport i la sostenibilitat a l’organització de la 37a Copa Amèrica de Vela.