Participem al Campionat Mundial d’Optimist

Diumenge passat es va fer l’entrega de premis del Campionat Mundial d’Optimist que enguany s’ha celebrat a la Badia de Roses. Des de la Fundació estem molt contents d’haver pogut participar en aquest esdeveniment d’esport i sostenibilitat que s’ha celebrat del 15 al 25 de juny de la mà del Club de Vela La Ballena Alegre.

En el marc d’aquest campionat el Club de Vela La Ballena Alegre, ubicat en un dels càmpings més sostenibles d’Europa, ha organitzat el “Optimist World Championship – Sustainable Experience” amb un programa d’activitats vinculades amb la sostenibilitat, l’educació ambiental, la vela inclusiva i l’economia circular tot creant un ambient globalment respectuós amb el medi ambient i socialment responsable per a l’esdeveniment.

Des de la Fundació hem col·laborat amb algunes de les activitats vinculades amb la sostenibilitat, l’educació ambiental la vela inclusiva i l’economia circular i també hem participat en la “Fira conscient” organitzada al Village del Campionat Mundial d’Optimist els dies 16-17-18 de juny amb continguts divulgatius de la Fundació.