Participem en 4a trobada de dones navegants

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 4a trobada de dones navegants organitzada per l’associació Lobas de Mar i el Museu Marítim de Barcelona en col·laboració amb la Fundació en el marc de les activitats per celebrar el Dia de la Dona el 8 de març. El dissabte es va fer la jornada “Dones que trenquen ones: la Copa Amèrica com a somni” i diumenge una sortida de navegació.

En aquesta edició s’ha donat veu a dones navegants amb un llarg currículum esportiu, com l’olímpica Natalia Vía-Dufresne, que va inaugurar la jornada, o la jove activista climàtica Olívia Mandle, que en va fer la cloenda. La jornada ha estat conduïda per la periodista Anna Puigboltes.

A més a més, en les xerrades de dissabte també es va comptar amb la participació de la Katya Castellanos, enginyera de l’equip American Magic que participarà en la Copa Amèrica, la Iset Segura, retratista del primer equip femení de FoilCat de Catalunya i altres professionals del món del mar i navegants com la Judit Mas, l’Alícia Moya i Vero Monje.

El diumenge es va fer una sortida de navegació amb les participants en la jornada de dissabte on hi van navegar diversos vaixells, entre ells l’IMOCA i el Charmisa, de la flota de la Fundació.

Ha estat un cap de setmana memorable de dones i mar!

Fotos: Jan Latussek / Museu Marítim de Barcelona