Participem al festival Palamós Terra de Mar

El passat cap de setmana vam estar a la Palamós Terra de Mar, el festival mariner de la Costa Brava celebrat al Port de Palamós per on van passar unes 16.000 persones!

Entre altres activitats, es va poder visitar l’exposició itinerant “Un mar obert a tothom” que ha comptat amb una experiència immersiva de realitat virtual vinculada a la Copa Amèrica.

També es va poder entrar al nostre vaixell IMOCA que estava amarrat al moll i conèixer el Klima, el 1r vaixell d’iniciació fet amb materials reciclables. I també es va poder veure la 1 embarcació 100% elèctrica i 100% catalana i el nostre projecte de descarbonització d’embarcacions d’esbarjo.

A més a més, el dissabte a la tarda es va fer una xerrada sobre Copa Amèrica a l’Espai del Peix de la Llotja de Palamós. I es va poder passejar pel mercat tradicional amb una oferta de productes relacionats amb el mar i la navegació.

També hi havia activitats infantils, un espai gastronòmic, actuacions en directe i una gran oferta de productes relacionats amb el mar i la navegació al mercat tradicional on també hi havia la Llibreria Nàutica.

L’exposició s’ha pogut veure també durant tota la setmana pels escolars de la zona i estarà oberta al públic fins diumenge que ve.